Cautare

1624 de rezultate pentru "cojoc marian" (3.47 secunde)
Potrivit sursei citate, taranistii care l-au ales presedinte, duminica, pe Radu Sarbu, se asteapta ca Marian Milut sa conteste deciziile luate la Bucuresti in instanta.
Asta dupa ce Marian Popa, celalalalt presedinte PNTCD, a lovit, cu o zi in urma, in toti cei alesi in cadrul congresului care a despartit practic partidul in doua.
Cel putin asa sutine presedintele filialei galatene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, Marian Popa, care ne-a precizat ieri ca, desi avea pregatiti trei candidati taranisti, atat pentru Senat cat si pentru Camera Deputatilor, aceasta varianta initiala a picat.
In fapt, cei sanctionati sunt din localitati care au facut parte din colegiul numarul 5, surse din PD-L sustinand ca democrat-liberalii proaspat exclusi din partid l-au sustinut pe social -emocratul Marian Ghiveciu, ales deputat in urma scrutinului din 30 noiembrie.
 Localnicii din comuna Colonesti au decis duminica in mainile cui vor lasa sefia administratiei locale, desemnandu-l pe fostul viceprimar, pedelistul Marian Radulescu, in timp ce la Ganeasa, candidatii Dumitru Costea (PD-L) si Nicolae Preda (PSD) au intrat in turul doi.
Edilul comunei Corbu, Marian Galbinasu (foto), ne-a declarat ca titlurile de proprietate au fost emise in mod legal, iar toate actiunile prezente sunt de fapt "diverse subterfugii si speculatii".
Cu toate ca Marian Sarbu a solicitat ca abia de pe 23 martie a. ... In privinta fostului inspector general Marian Sarbu acesta se va intoarce la catedra unde va preda fizica. ... Sper sa reusesc sa pregatesc un olimpic national" a spus Marian Sarbu.
Fostul presedinte al Uniunii Judetene CNSLR Fratia Filiala Constanta, Marian Foca (foto), se va instala in foarte scurt timp pe fotoliul de director adjunct al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta.
Europarlamentarul Marian Jean Marinescu (foto) a declarat sambata la Craiova ca autoritatile din R. ... Marian Jean Marinescu sustine ca reprezentantii Republicii Moldova au intrebat daca din delegatia Parlamentului European face parte vreun roman.
Moderatorul Marian Voicu ii are ca invitati in studio pe Marian Munteanu, liderul Ligii Studentilor in anii 1990 -1991 si pe Ion Iliescu, fost presedinte al Romaniei (si presedinte al CPUN in 1990).
Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Marian Sarbu, a anuntat ca legea de salarizare unitara din sistemul bugetar, ce ar trebui adoptata pana la 30 octombrie, va fi aplicata pe durata mai multor ani, in functie de resursele financiare ale statului.
Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu (foto), ar putea juca un rol-cheie in formarea unei coalitii pentru preluarea puterii in R.
Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, considera ca in perioada urmatoare vor mai aparea documente anti-Basescu, ce vor proveni inclusiv de la pedelisti. ... cea mai ieftina energie de pe piata a cumparat-o fratele presedintelui Romaniei", a declarat Marian Vanghelie.
Juriul de Onoare, Disciplina si Arbitraj al PNTCD a decis, in urma sesizarii Comitetului National de Conducere al formatiunii, excluderea lui Marian Milut din partid "pentru abateri disciplinare grave, in calitate de pretins presedinte al PNTCD", potrivit unui comunicat de presa semnat de presedintele PNTCD Cluj-Napoca, Paul-Sorin Tita.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, la Realitatea TV, raspunzand unei intrebari, ca crede ca presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, "asa cum a spus", "are" arhiva fostului "Doi si un sfert", sau informatii din aceasta.
Incercarea lui Traian Basescu de a atrage PNL la guvernare, dar si lideri ai PSD, gen Marian Sarbu, este menita sa bage zanzanie in interiorul celor doua partide, explica analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Geoana a mentionat ca Marian Sarbu a declinat oferta de a prelua Ministerul Muncii.
Liderul PSD a fost intrebat despre afirmatiile lui Ioan Rus, din care reiesea ca persoane precum Viorel Hrebenciuc si Marian Vanghelie ar trebui sa "dispara" din conducerea PSD.
Vanghelie propune excluderea lui Dancu si Rus Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat sambata, la finalul intalnirii de la Poiana Brasov, ca va propune astazi, in Comitetul Executiv National (CExN), excluderea din partid a lui Vasile Dancu si a lui Ioan Rus, transmite www.mediafax.ro.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
google-analytics.com